Buitenlandse reizen

Onder het toeziend oog van het Voluntas-team en hun eigen begeleiders kunnen mensen met een handicap net als iedereen oeverloos genieten op reis in het buitenland. Elk jaar zoeken we de ideale bestemming voor onze leden. Het is ook mogelijk om met het hele gezin op Voluntasreis te trekken. Onze vrijwilligers staan ter plaatse klaar om kinderen met én zonder handicap op te vangen zodat de ouders overdag de handen vrij hebben. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Wie
Mensen met een fysieke of mentale beperking vanaf 8 jaar en/of hun gezin.
Volwassen reizigers met een handicap kunnen beroep doen op onze vrijwilligers voor de nodige hulp of ze kunnen zich laten ondersteunen door hun eigen assistent.

Waar
Wij zoeken iedere keer een nieuwe locatie die geschikt is voor onze leden. Vorige jaren zijn we bijvoorbeeld al naar Griekenland, Turkije en Zuid-Frankrijk gegaan. In ons krantje vindt u meer informatie over de locatie van dit jaar.

Wanneer
We gaan meestal in de schoolvakanties in het voor –of najaar op reis.
Onze reizen duren ongeveer een week.
De juiste data voor dit jaar staan in de kalender.

Prijs
De prijs varieert heel sterk per persoon omdat die afhankelijk is van de persoonlijke begeleiding die het lid nodig heeft.
Deelnamegeld wordt vooraf gefactureerd.

Inschrijven
Om deel te nemen aan onze activiteiten of mee te gaan op reis moet u eerst lid worden. Hoe dat in zijn werk gaat leggen we uit onder lid worden.
Leden kunnen zich hier inschrijven voor de activiteiten. 

Voor bijkomende informatie over deze activiteit kunt u ons telefonisch of per mail contacteren:
04 93 25 51 06
glen.aerts@voluntas.be